Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Привіт. Проголосував за інше, тому що аірдроп раніше загубили соц мережі, баунти дійсно нічого не преноса в гаманець ... а інше в наш час при маєтку кілька акков це саме те, так що солідарний з Вами ...
Баунті вже в минулому і я зараз не роблю іх, але дуже хочу так як вони мені дуже подобаються особливо коли вони приносять дохід, може чероз років п'ять все наладиться і дохід начне приносити баунті.
Баунті залишила в минулому. Може потім знову до них повернуся, коли вони будуть більш надійними і прибутковими, але не сьогодні. Шукаю інші способи заробітку в крипто світі, та замало перспектив на сьогодні.
баунті поки що призопинилось, і я важаю що із за того що появилося дуже богато мошенників, але нова криптовалюта кожень день виходить і без баунті тому що ті проекти які робочі вони зберуть кошти і без помощі баунті.
Такі проекти збирають кошти 100%Б а вже потів вони часто шукають послів брендую Я вважаюБ що це цікаво як проектуб так і намБ хантерам!)
Quote from: Dushanya on January 12, 2019, 10:44:29 PMТакі проекти збирають кошти 100%Б а вже потів вони часто шукають послів брендую Я вважаюБ що це цікаво як проектуб так і намБ хантерам!)Все залежить від того, які в проекту можливості, адже може трапитися дійсно команда геніїв, що не мають стартового капіталу для розробки свого стартапу. І що їм робити? Звичайно - збирати гроші.Зовсім інша історія - світові економічні гіганти, які скоро зайдуть на ринок крипти. Один з прикладів - проект Дурова. Він щось десь рекламував? Ні, мільйонери і мільярдери самі прийшли з грошима і купили його токени Ось такі реалії.
Знайомство та кумівство також багато вирішуть в крипті. Цікаве походження того капіталу...
Quote from: epidemia on January 12, 2019, 10:59:20 PMQuote from: Dushanya on January 12, 2019, 10:44:29 PMТакі проекти збирають кошти 100%Б а вже потів вони часто шукають послів брендую Я вважаюБ що це цікаво як проектуб так і намБ хантерам!)Все залежить від того, які в проекту можливості, адже може трапитися дійсно команда геніїв, що не мають стартового капіталу для розробки свого стартапу. І що їм робити? Звичайно - збирати гроші.Зовсім інша історія - світові економічні гіганти, які скоро зайдуть на ринок крипти. Один з прикладів - проект Дурова. Він щось десь рекламував? Ні, мільйонери і мільярдери самі прийшли з грошима і купили його токени Ось такі реалії.Знайомство та кумівство також багато вирішуть в крипті. Цікаве походження того капіталу...
Дуже цікаво про яке кумовство ви говорите? Де воно в крипті?
Quote from: Dushanya on January 16, 2019, 11:52:38 PMДуже цікаво про яке кумовство ви говорите? Де воно в крипті?Він напевно трішки не так висловився В крипті кумівства як такого не має...а от крипта в поєднанні з людьми, які мають мільярди, та й ще перебувають при владі - це зовсім інше.Багато хто вважає, що проект Дурова проплачений "куди потрібно".
Начеьто Бутерін не підмазував Кому він там руки пожимав))?