Всім привіт!
А можна взагалі іншим шляхом. Програма бренд амбасадорів. Я, наприклад, вибрала для себе проект, який вже торгується, команда якого активно розвивається, партнерства нові постійно, сфера IoT, дуже популярна зараз і великий обсяг сегмента.
Таких проектів мало, які пропонують подібні програми. Але ніхто не забороняє писати адмінам і пропонувати свої послуги.
Особисто моя думка виходячи з досвіду - краще брати один такий проект і вести його в усіх напрямках, які вам доступні, ніж шукати величезну кількість баунті в надії, що хоч парочку з них вистрілять.
А що думаєте ви з цього приводу? Чи є майбутнє у подібних програм амбасадорів та де ви заробили свої мільйони?
окей, клас, можливо й погодився б, якби знав на власному досвіді про заробіток амбассадорів. Напишіть, до прикладу, як шукати чи де шукати такі проекти. Бо я щось не зустрічав, щоб десь писалося про таке у проектах. Думаю ця інформація буде набагато корисніша, ніж просто повідомленя що це таке і що баунті - минуле століття. 
В планах в мене була спершу ідея все викласти. Але потім стало більш цікаво загальна думка та чи цікава така пропозиція користувачам та звичайним баунті хантерам. Чи є попит на подібну пропозицію.
Чи все ж таки баунті незмінно вкорінилися у свідомості та ніщо не может витіснити баунті як вид заробітку.
Як та де шукати - це питання турбує кожного в крипті. Тому на це питання кожний сам знайде собі відповідь, я можу поділитися лише своїми методами.
Наприклад, сьогодні вже пішла тенденція, що проекти самі пропонують після якого реварду заповнити анкету на амбасадорів, у своїх чатах публікують таку інформацію, але, Як правило, така нагода лише деякий обмежений час. Іноді можливо самим писати менеджерам проектів та питати, а можливо і пропонувати свою кандидатуру та взагалі побідну програму.